Ingrediënten:
- 200 gram Kaas van de Boerderij Belegen
- 360 gram spaghetti
- 800 ml groentebouillon
- ½ ui
- 1 teentje knoflook
- 1 aubergine
- 1 prei
- 4 takjes oregano
- 6 el basilicum
- 6 el boter
- 4 el bloem
- Snufje peper en zout
Bereiding
Snipper de ui en pers de knoflook fijn. Snijd de aubergine in kleine blokjes en de prei in ringen. Hak de oregano en basilicum fijn. Rasp de Kaas van de Boerderij Belegen. Verhit wat olijfolie in een hapjespan en fruit de ui en knoflook. Voeg de aubergine, prei en oregano toe en breng op smaak met peper en zout. Laat zo’n 9 minuten op middelhoog vuur staan. Kook de spaghetti in zo’n 10 minuten en giet af. Smelt de boter in een pan en voeg de bloem toe. Voeg vervolgens al roerend langzaam de groentebouillon toe en laat goed doorkoken. Doe de saus, 3/4de van de geraspte kaas, spaghetti en groentes in de pan bij elkaar en verhit kort. Garneer met de overgebleven kaas en basilicum.
Je kunt hier ook een heerlijke kruidenkaas voor kiezen met wat extra pit!
Je kan je kaas ook door de brievenbus laten bezorgen!
Goedkoop verzonden & vacuum verpakt
-
Brievenbus kaas Borrelbox met kaas en worst€0,95 – €16,25
-
Brievenbuskaas, een stuk kaas van 300gr.€5,75 – €13,25
-
Brievenbus kaas Theebox belegen kaas en ceylon-souchon thee€5,95