Gratis verzenden vanaf € 45,-
  Altijd vers gesneden
  Vacuüm verpakt geleverd

  Gratis verzenden vanaf € 45,-

  Altijd vers gesneden

  Vacuüm verpakt

Let op: Wij versturen geen bestellingen tussen vrijdag 29-12-2023 en zaterdag 06-01-202

hart voor kaas

Over Marcel’s Kaaskraam

Over Marcel

Ik ben geen stilzitter, nooit geweest. Al vanaf mijn 13e jaar ging ik iedere zaterdag met een kaasboer mee naar de markt. En ook ieder ander vrij uurtje dat ik kon vinden. Liever naar de markt dan naar school, want op de markt is toch veel meer te beleven!?

Ik geniet van de vrijheid, het buiten zijn en het contact met mensen. Voor dag en dauw je bed uit, de verkoopwagen inpakken,  vertrekken naar de markt en onderweg de zon op zien komen. De lach van een kind, als je vraagt of hij/zij een plakje kaas lust. Het praatje met de klant, het praatje met je collega’s op de markt. Dat zijn de kleine dingen waar ik van geniet. Zo simpel kan het zijn.

Op mijn 21ste ben ik mijn eigen bedrijf begonnen, in de kaas en op de markt natuurlijk en heb ik me aangesloten bij Daalder Kaas.

Al die jaren heb ik veel geleerd, veel gezien en is mijn passie voor kaas en ondernemen alleen maar gegroeid. Inmiddels heb ik een ontzettend leuk en enthousiast team om mij heen, waar ik enorm trots op ben. Ook zij maken deel uit van het grotere geheel, we doen het samen! Intussen ben ik ook vader geworden van een zoon en en een dochter. Mijn vrouw en dochter doen ontzettend veel achter de schermen binnen het bedrijf. En mijn zoon? Die is net als ik, liever op de markt dan op school. Hij werkt nu al een tijdje bij me op de zaterdag. En sinds kort ook op andere dagen via zijn BBL opleiding ondernemen & retail. En zo zitten wij nu vaak samen in de bus, te genieten van de opkomende zon. En dat is misschien nog wel het allermooiste van alles! Dat we dit samen doen!

In onze fysieke kaaskraam vindt u een uitgebreid assortiment kazen, nog meer dan u in deze webshop vindt. Dus bent u in de buurt van Zwolle, Kampen, Wijhe, Olst, Ommen, Dalfsen of omgeving en wilt u een lekker stukje kaas proeven? Kom dan bij ons langs aan de kraam op de markt.

hart voor kaas

Wanneer staat Marcel’s Kaaskraam op de markt?

Contactgegevens

PlaatsDagTijd
KampenMa07.30-13.00
OmmenDi07.30-13.00
DalfsenWo11.00-17.30
OlstVr11.00-16.30
KampenZa07.30-17.30
Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00