Gratis verzenden vanaf € 45,-
  Altijd vers gesneden
  Vacuüm verpakt geleverd

  Gratis verzenden vanaf € 45,-

  Altijd vers gesneden

  Vacuüm verpakt

hart voor kaas

Privacy Policy

Deze privacy- en cookieverklaring heeft betrekking op de website van Marcel’s Kaaskraam – www.marcelskaaskraam.nl.

Marcel’s Kaaskraam is gevestigd aan het volgende adres:
Kievit 11
8131 HD WIJHE

Marcel’s Kaaskraam is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder het volgende registratienummer: 60210532

Over deze privacy- en cookieverklaring

Conform de wetgeving is Marcel’s Kaaskraam verplicht om haar bezoekers te informeren over de verwerking van gegevens en het plaatsen van cookies.
Deze verklaring geeft deze informatie. Voor aanvullende vragen, verzoeken tot het verwijderen van (persoonlijke) gegevens kan contact opgenomen worden met Marcel’s Kaaskraam via het e-mailadres info@marcelskaaskraam.nl.


Persoonlijke gegevens die wij verwerken

Marcel’s Kaaskraam verwerkt persoonsgegevens. Hierbij worden twee zaken onderscheiden:

  • Het bezoek aan de website (marcelskaaskraam.nl)
  • Het doorgegeven van gegevens (persoonlijk) via onze website
  • Het plaatsen van bestellingen via onze website


Wij verzamelen de volgende persoonsgegevens:

  • Voor- en achternaam
  • Adresgegevens
  • Telefoonnummer
  • E-mailadres
  • IP-adres
  • Indien van toepassing voor het plaatsen van een bestelling: het bankrekeningnummer
  • Overige persoonsgegevens die actief verstrekt worden, bijvoorbeeld door het aanmaken van een gebruikersaccount voor het plaatsen van bestellingen en andere gegevens die via correspondentie doorgegeven worden.
  • Locatiegegevens.
  • Browsertype
  • Apparaat type
  • Gegevens over het surfgedrag over verschillende websites heen


Bijzondere en / of gevoelige informatie die wij verwerken

Onze website, alsmede onze diensten, zorgen er niet voor dat wij gegevens willen verzamelen van websitebezoekers die jonger zijn dan zestien jaar, tenzij er sprake is van een volgende situatie:

  • Het solliciteren op een openstaande functie bij Marcel’s Kaaskraam (solliciteren is mogelijk vanaf een leeftijd van vijftien jaar)
  • Het inwinnen van informatie over een bepaald product of dienst van Marcel’s Kaaskraam

Wij gaan ervan uit dat voor bezoekers jonger dan zestien jaar er sprake is van toestemming voor het bezoek aan de website of het in contact treden met Marcel’s Kaaskraam op welke manier dan ook.
Deze toestemming wordt afgegeven door de ouder(s) of voogd(en).
Ons advies aan ouders en voogden is om actief betrokken te zijn bij de onlineactiviteiten van kinderen jonger dan zestien jaar, om zo te voorkomen dat er gegevens verzameld worden zonder toestemming.
Bent u ervan overtuigd dat wij gegevens verzamelen zonder toestemming over een minderjarige, dan neemt u contact met ons op via het e-mailadres:
info@marcelskaaskraam.nl.


Het doel en de basis van het verwerken van persoonsgegevens

Wij verwerken persoonsgegevens voor de volgende doeleinden:

  • Het verzenden van nieuwsbrieven of andere reclame-uitingen
  • Het afhandelen van een bestelling, inclusief betaling
  • Om contact op te nemen naar aanleiding van een bestelling, betaling of ander contactmoment (vragen, suggesties etc.)Het informeren van wijzigingen in ons aanbod, onze verkooplocaties en dienstverlening
  • De mogelijkheid een account aan te maken op onze website
  • Om goederen en diensten af te kunnen leveren (door onze externe leverancier PostNL)Het analyseren van gedrag op de website, om daarmee de website te verbeteren en het aanbod van producten en diensten af te stemmen op de voorkeuren van onze bezoekers
  • Het volgen van surfgedrag over verschillende websites, waarmee onze producten en diensten afgestemd kunnen worden op de bezoekers van onze website
  • Omdat dit wettelijk verplicht is; bijvoorbeeld voor onze belastingaangifte of het opslaan van gegevens van sollicitanten

Geautomatiseerde besluitvorming

Marcel’s Kaaskraam neemt op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Denk hierbij aan het autoriseren van betalingen en de daarmee voortvloeiende betalingsverplichtingen na het plaatsen van een bestelling. In sommige gevallen komt hier geen menselijke handeling aan te pas. Voor onze geautomatiseerde besluitvorming maken wij gebruik van de volgende diensten / platformen: Rabobank OnlineKassa voor het uitvoeren van betalingen


Bewaren van persoonsgegevens

Marcel’s Kaaskraam is verplicht om bepaalde persoonsgegevens te bewaren. Dit is een wettelijke vereiste voor de volgende categorieën:

  • Sollicitaties
  • Bestellingen en betalingen
  • Contactmomenten (het gebruik van het contactformulier)


Wij hanteren de volgende bewaartermijnen:

  • Sollicitaties – zolang de sollicitatieprocedure loopt met een maximum van 1 jaar.
  • Bestellingen en betalingen – zolang de wettelijke termijn niet verstreken is; een periode van zeven jaar.
  • Contactmomenten – voor een historisch overzicht bewaren wij deze gegevens zolang er geen aanleiding is om deze te verwijderen. Wel kan een verzoek ingediend worden via info@marcelskaaskraam.nl om deze gegevens te verwijderen.


Delen van persoonsgegevens

Marcel’s Kaaskraam verkoopt geen gegevens door aan derden en verstrekt deze uitsluitend indien dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Een uitzondering hierop zijn betalingsgegevens en gegevens benodigd voor het versturen van onze producten, omdat wij hiervoor afhankelijk zijn van een externe partij.

  • Rabobank OnlineKassa
    Het verwerken van betalingen vindt plaats – indien geplaatst via onze webshop – via het betalingsplatform Rabobank OnlineKassa (iDEAL).

  • PostNL
    Het leveren van orders of bestellingen vindt plaats – indien geplaatst via onze webshop – via het netwerk van PostNL. Voor een privacyverklaring: https://www.postnl.nl/privacy-verklaring.

  • Webmaat
    Het onderhouden van onze website

Wij verzamelen informatie over bezoekers die reageren op onze website met behulp van deze anti-spamservice. De informatie die wij verzamelen:

  • IP-adres van de reageerder.
  • De user agent.
  • De referrer.
  • De website URL (met andere informatie zoals naam, gebruikersnaam, e-mailadres en de reactie)

Facebook en Instagram

Wij maken actief gebruik van Facebook marketing en Facebook remarketing. Voor een privacyverklaring: https://www.facebook.com/about/basics

Google Analytics

Wij maken gebruik van Google Analytics voor het monitoren van onze website en haar bezoekers. Hiermee zijn we in staat om onze website te optimaliseren en kunnen we in de gaten houden of er sprake is van een ongeautoriseerd van (delen) van onze website. De volgende informatie wordt verzameld:

WordPress en Woocommerce

Ons platform is gebaseerd op WordPress en Woocommerce. Deze website is gemaakt door Webmaat.

Cookies of andere vergelijkbare technieken

Marcel’s Kaaskraam maakt gebruik van functionele, analytische en tracking (marketing) cookies. Een cookie is een klein tekstbestand, dat bij een eerste bezoek aan de website opgeslagen wordt in de browser van de gebruikte computer, tablet of smartphone. Wij gebruiken cookies met een puur technische functionaliteit. Deze zorgen ervoor dat de website goed werkt en dat bepaalde voorkeursinstellingen behouden worden. Deze cookies worden ook gebruikt om de website te optimaliseren.

Daarnaast worden cookies geplaatst die het surfgedrag bijhouden, om daarmee op maat gemaakte content en advertenties te kunnen bieden. Bij het eerste bezoek wordt iedere bezoeker hierover geïnformeerd. Ook werd gevraagd voor het geven van toestemming voor het plaatsen van cookies.

Is het niet langer de bedoeling om de cookies die niet strikt noodzakelijk zijn te plaatsen, dan kan de toestemming ingetrokken worden. Hiervoor is het noodzakelijk de instellingen van de gebruikte internetbrowser aan te passen, zodat geen cookies opgeslagen worden die niet strikt noodzakelijk zijn. Daarnaast is het mogelijk om alle eerder opgeslagen informatie te verwijderen. Voor instructies en een toelichting: https://veiliginternetten.nl/themes/situatie/cookies-wat-zijn-het-en-wat-doe-ik-ermee.


Cookies door derden

Marcel’s Kaaskraam maakt gebruik van cookies! We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. U gaat akkoord met onze cookies als u onze website blijft gebruiken.
Cookies zijn kleine tekstbestanden die door websites kunnen worden gebruikt om gebruikerservaringen efficiënter te maken.

Volgens de wet mogen wij cookies op uw apparaat opslaan als ze strikt noodzakelijk zijn voor het gebruik van de site. Voor alle andere soorten cookies hebben we uw toestemming nodig. Deze website maakt gebruik van verschillende soorten cookies. Sommige cookies worden geplaatst door diensten van derden die op onze pagina’s worden weergegeven.

Welke cookies gebruiken wij precies?

Dat is na te lezen op deze pagina. Op deze pagina staat ook een optie vermeld om de toestemming voor het plaatsen van niet-functionele cookies in te trekken.

Klik hier voor de informatie over cookies.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

Iedere bezoeker heeft het recht om persoonsgegevens in te zien, te aan te passen of te verwijderen. Daarnaast bestaat het recht om eventuele toestemming voor gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van persoonsgegevens door Ilias Delicatessen. Ook heeft iedere bezoeker het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dit houdt in dat er een verzoek ingediend kan worden om de persoonsgegevens die in ons bezit zijn in een computerbestand te versturen naar de aanvrager, de door de aanvrager genoemde instanties – mits de aanvrager ook de persoon is die hoort bij deze gegevens.

Een verzoek tot het inzien van gegevens, het corrigeren, verwijderen of gegevensoverdraging is mogelijk door een email te sturen naar info@marcelskaaskraam.nl. Om er zeker van te zijn dat het gaat om de persoon in kwestie, is het noodzakelijk een kopie van een identiteitsbewijs mee te sturen (rijbewijs, paspoort of ID-kaart). Zorg ervoor dat de pasfoto, de MRZ (machine readable zone – de strook met nummers onderaan het paspoort of aan de achterzijde van de ID-kaart), het paspoortnummer of het ID-kaartnummer en het Burgerservicenummer (BSN) niet zichtbaar zijn. Dit is mogelijk via verschillende apps voor smartphones of tablet. Dit zorgt voor een goede privacywaarborg.

We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op een dergelijk verzoek.

Graag wijzen wij onze bezoekers erop dat het mogelijk is om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dit is mogelijk via de volgende link:https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Hoe wij gegevens beveiligen

Marcel’s Kaaskraam neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact met ons op.

Persoonlijke gegevens verwijderen?

Wil je jouw persoonlijke gegevens laten verwijderen? Neem dan contact met ons op via info@marcelskaaskraam.nl.


Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00