Omelet met aardbei

Beoordeel dit item
(0 stemmen)

INGREDIËNTEN

  • 6 eieren
  • 3 el melk
  • 1 citroen
  • 1 eetlepel honing
  • 20 gram boter
  • een snufje zout
  • 250 gram aardbeien
  • poedersuiker voor garnering

BEREIDINGSWIJZE

Rasp de schil van de citroen en pers een helft van de citroen uit. Verwijder van de aardbeien de kroontjes en snij ze in plakjes, meng daar een eetlepel citroensap door.In een kom de eieren, de citroenrasp, 3 eetlepel melk, een snufje zout en de honing loskloppen. In een kleine koekenpan ¼ van de boter verhitten. ¼ deel van het eimengsel erin schenken. Omelet op laag vuur ca. 2 minuten bakken tot bovenkant droog is. Omelet op bord laten glijden en warm houden. Op dezelfde manier nog 3 omeletjes bakken. . Omeletjes dubbelgeklapt serveren met de aardbeien ertussen. Bestrooien met poedersuiker.




Aanvullende informatie

  • Personen: 4
  • Bereidingstijd: 15 minuten