Witlof uit de oven

Beoordeel dit item
(0 stemmen)

INGREDIËNTEN

  • 500 gram gekookte witlof
  • 200 gram HEKS’NKAAS®
  • 10 plakken achterham
  • versgemalen witte peper, zout

BEREIDING

Verwarm de oven voor (160 ºC). Snijd de witlof doormidden, haal de witte kern eruit en kook het ongeveer 7 minuten in en pan met water en een snufje zout. Laat de witlof goed uitlekken in een zeef. Smeer een ovenschaal in met olie. Rol de witlof in de achterham en leg de witlof-hampakketjes in de ovenschaal. Verdeel nu de HEKS’NKAAS® erover. Plaats de ovenschaal ongeveer 30 minuten in de voorverwarmde oven. Serveer met bijv. gekookte aardappelen.

 

 

®HEKSENKAAS is een geregistreerd merk van Heksenkaas BV.

 

Aanvullende informatie

  • Personen: 4
  • Bereidingstijd: 25 minuten