Gevulde eieren met HEKS’NKAAS®

Beoordeel dit item
(0 stemmen)

INGREDIËNTEN

  • 4 eieren, hardgekookt en afgekoeld
  • 2 eetlepels HEKS’NKAAS®
  • (versgemalen) witte peper
  • zout

BEREIDING

Snijd de eieren in de lengte doormidden en verwijder de eidooiers. Doe de eidooiers in een kommetje en prak ze fijn (houd evt. wat eigeelkruimels achter voor de decoratie). Roer hier de HEKS’NKAAS® door en breng op smaak met (versgemalen) witte peper en zout. Schep of spuit het mengsel in de eiwithelften en bestrooi met de achtergehouden eigeelkruimels. Eventueel een takje peterselie gebruiken als decoratie.


®HEKSENKAAS is een geregistreerd merk van Heksenkaas BV.

Aanvullende informatie

  • Personen: 4
  • Bereidingstijd: 15 minuten