Gehaktballetje met brie en walnoot

Beoordeel dit item
(0 stemmen)
  • 1 beschuit, deze verkruimelen
  • 1 theelepel tijm
  • 1 ei
  • 25 g walnoten in stukjes
  • 500 gram gehakt
  • 50 gram brie in vierkantjes gesneden
  • bloem
  • olijfolie om in te bakken

Kneed de verkruimelde beschuit, ei, mosterd, walnoot, tijm en 1 theelepeltje  zout en peper door het gehakt. Maak hiervan kleine gehaktballetjes. Met je vingers maak je een gaatje waar je een stukje brie in doet. Maak dan het gehakt weer dicht om de vulling tot een mooi balletje. Doe de bloem op een bord en rol de gevulde balletjes erdoor tot ze met een laagje bloem bedekt zijn.Bak de balletjes dan in circa15 minuten rondom bruin. Ook heerlijk met onze honingmosterd!!

Aanvullende informatie

  • Personen: 4
  • Bereidingstijd: 30 minuten