Borrel Wraps

Beoordeel dit item
(0 stemmen)

INGREDIËNTEN

  • 4 kleine wraps 
  • 1 bakje HEKS’NKAAS® Tomaat Basilicum
  • 6 plakjes kalkoenfilet
  • 1 zakje rucola
  • 20 gram amandelschaafsel
  • 20 prikkers
  • peper en zout
  • olijfolie

BEREIDING

Leg de wraps op een snijplank, bestrijk ze met een laagje HEKS’NKAAS® en bestrooi de besmeerde wraps met het amandelschaafsel. Doe de rucola in een passende kom en voeg hier wat peper, zout en olijfolie aan toe. Verdeel de sla over de wraps. Snijd de plakjes kalkoenfilet in dunne reepjes en verdeel dit over de wraps. Rol de wraps losjes op en snij deze in gelijkmatige rolletjes. Steek hier voor de stevigheid een prikker in.

 

 

®HEKSENKAAS is een geregistreerd merk van Heksenkaas BV.

Aanvullende informatie

  • Personen: 8
  • Bereidingstijd: 15 minuten