Daalder Jong Belegen Komijnekaas

Beoordeel dit item
(0 stemmen)

Lekker gekruid

Tijdens de kaasbereiding wordt komijnzaad aan de wrongel toegevoegd. Na twee maanden rijping krijgt de kaas karakter, mede door dit milde kruid. Een kaas die naast melkvet en eiwitten, calcium en vitamine A, B en D bevat. 

Ingrediënten (48+ kaas)

Gepasteuriseerde koemelk, zout, zuursel, stremsel, komijn, conserveermiddel; natriumnitraat (E251), kleurstof; anatto (E160b)  

Allergenen

Koemelk  


Voedingswaarde (gemiddeld per 100 gram)

Energie 1565 kJ /  374 kcal
Eiwit 24,2 g
Koolhydraten 0 g
Vet absoluut 30,8 g
Natrium 808 mg
Calcium 784 mg

Door de natuurzuiverheid van kaas, de natuurlijke rijping en seizoensinvloeden kunnen er variaties in waarden optreden.